NOUS HORARIS I PREUS PER EL TREN DE LA POBLA

La Generalitat de Catalunya ha adquirit uns trens nous i ha articulat una oferta tren/bus en el corredor Lleida-Balaguer-Lleida-La Pobla que cobreix de la forma més adient possible el conjunt de demandes de mobilitat existents. Durant les darreres setmanes s’han dut a terme les proves dels nous combois i en breu es posarà en servei  la nova oferta de serveis ferroviaris gestionats per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, amb 10 trens per sentit de dilluns a divendres feiners entre Lleida i Balaguer dels quals 4 trens per sentit possibilitaran oferir servei entre Lleida i laPobla de Segur, amb una oferta adequada també els caps de setmana.

Aquesta oferta de servei ferroviari es complementa amb el servei d’autobús de forma que el corredor disposa d’una oferta combinada que cobreix tota les franges horàries.
Aquesta oferta de serveis de tren i bus es complementa amb una nova estructura tarifaria dels serveis i la creaciód’un abonament multipersonal de deu viatges durant 60 dies (T-10/60) vàlid per al tren i el bus en el tram del corredorLleida-Balaguer-La Pobla de Segur-Esterri d’Aneu.

NOUS HORARIS

Leave a reply