JUSSACTIU ANUNCIA QUE EL PALLARS OFERIRA UN POSTGRAU DE TURISME DE MUNTANYA

S’està conversant amb la Universitat d’Andorra i l’Autònoma de Barcelona per ubicar una de les subseus de la Diplomatura al Pallars.

86e782db385e82c686a4da04c4c8d06f_XL

La Societat de Foment del Pallars Jussà ‘Jussactiu’, conjuntament amb la Universitat d’Andorra i la Universitat Autònoma de Barcelona estan treballant en la creació d’un curs de postgrau per a la formació de gestors d’empreses i de programes turístics en l’àmbit rural i de muntanya. Una de les subseus de aquesta Diplomatura estarà ubicada al Pallars.

Aquest projecte respon a la iniciativa de la Societat de Foment del Pallars Jussà, S.A., que en el marc de la seva responsabilitat de foment del desenvolupament econòmic i el interès en ampliar les activitats en altres territoris ha decidit promoure uns estudis universitaris de postgrau orientats a formar professionals en la gestió d’empreses i de programes de turisme de muntanya.
Jussactiu, que està dirigit pel president de PIMEC i fill de Llimiana, Josep González, té com a objectiu influir, promocionar i desenvolupar els interessos econòmics del Pallars Jussà. També vol incidir en potenciar les empreses establertes, l’emprenedoria i el foment d’inversions i projectes que generin la creació de llocs de treball en benefici i projecció de la comarca.

Leave a reply