LA CORREPALLARS COMPTARA EN L’EDICIO D’ENGUANY AMB 6 CURSES ENTRE JUNY I AGOST

La Correpallars 2014 comptarà amb 6 curses de muntanya per diferents itineraris dels Pallars Jussà i Sobirà, amb opcions per a tots els públics. A la presentació de l’edició d’enguany, que ha tingut lloc aquest matí a la sala de plens del Consell Comarcal del Pallars Jussà, els organitzadors han destacat la importància de la participació de diferents entitats, ajuntaments i consells comarcals a l’hora de dur a terme un calendari esportiu d’aquesta complexitat.

El programa de la Correpallars 2014 inclou un total de 6 curses que es desenvoluparan entre el 29 de juny i el 25 d’agost. La cursa ‘Ribalera’, a la zona de Tírvia, encetarà la temporada mentre que la ‘Quatre Rocs’ de Figuerola d’Orcau serà la darrera oportunitat per als corredors de gaudir dels paisatges del Pallars.
La Correpallars, organitzada pel Club d’Esquí Pobla de Segur, és una iniciativa que neix de la il·lusió de diverses entitats per donar a conèixer les comarques del Pallars i la seva passió per les curses de muntanya, i compta amb la col·laboració d’ajuntaments dels Pallars, de la Diputació de Lleida i dels Consells Comarcals dels Pallars Jussà i Sobirà.
En la presentació el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha destacat tant la vessant esportiva de la prova com la turística i popular que permet donar a conèixer el territori.
Si bé l’objectiu principal d’aquesta lliga és la d’enganxar a la gent perquè surti a la muntanya a gaudir dels paisatges de les nostres comarques, els més competitius poden optar al ‘Premi Finisher’, que s’atorga a aquells esportistes de les diferents categories que han participat com a mínim en 5 de les 6 curses i acumulin el major nombre de punts, tenint en compte que es sumaran els 5 millors resultats de cadascun.
En l’edició 2013 van participar entre 300 i 400 corredors en cadascuna de les curses, una xifra que s’espera superar enguany. El calendari de curses és el següent:
LA RIBALERA: 29 de juny a Tírvia
ESPARDENYADA: 5 de juliol a la Pobla de Segur
VERTICAL CABANERA: 12 de juliol a La Torre de Capdella
UT VALLS D’ÀNEU: 19 i 20 de juliol a Esterri d’Àneu
CUCA DE LLUM: 9 d’agost a Talarn
QUATRE ROCS: 25 d’agost a Figuerola d’Orcau
Font PALLARSDIGITAL.CAT

Leave a reply