EL PREMI ‘VENT DE PORT’ CELEBRA LA SEVA 20a EDICIO A LA BIBLIOTECA MARIA BARBAL DE TREMP

La Biblioteca Pública Maria Barbal ha estat escenari aquest diumenge de la presentació del XXè premi del Vent de Port que convoca l’entitat trempolina La Casa del Sol Naixent, on hi han assistit prop d’un centenar de persones.
L’acte va estar conduït per Víctor Orrit, alcalde de Tremp; Dani Monclús, membre de La Casa del Sol Naixent, Xavier Baulies fundador del premi; Carles Castell, membre del jurat i guanyador de l’edició anterior; i Albert Garriga, guanyador de la d’enguany amb el relat ‘Magranes’.
Aquest any es compleixen 20 anys del premi de recull de contes, així com el 40è aniversari de l’entitat trempolina La Casa del Sol Naixent. Va a ser en el 20è aniversari de l’entitat que es va crear el recull de contes, que té una dotació econòmica de 2.100€ aportada per l’Ajuntament de Tremp.
Destaca la gran quantitat i qualitat de les obres presentades. En total s’han presentat més de 130 contes d’arreu dels Països Catalans.
Per acabar l’acte, el guanyador del XXè Vent de Port, Albert Garriga, va llegir el seu relat. Tot seguit, es va procedir a inaugurar una exposició que recull les il·lustracions de les 20 edicions del Vent de Port, una iniciativa de La Casa del Sol Naixent per commemorar el 20è aniversari del concurs. La mostra es podrà visitar durant el mes d’abril a la Biblioteca.
Font: pallarsdigital.cat
a48f2910e452b3f175f18d667ea47c7f_XL

Leave a reply