LES ESTACIONS D’ESPOT ESQUI I PORT AINE OBREN PORTES EL 30 DE NOVEMBRE

 Les estacions pallareses de FGC han acumulat més de 65 centímetres a Port Ainé i de 50 a Espot. Tavascan obre el 6 de desembre.

Gràcies a les darreres precipitacions en forma de neu i a les baixes temperatures dels últims dies que permeten la producció de neu en ambdues estacions, Port Ainé acumula ja més de 60 centímetres de neu mentre que ja són 50 els que s’acumulen a Espot Esquí.
Això ha fet que la direcció de les estacions hagi previst avançar una setmana la inauguració de la temporada, prevista inicialment pel proper 5 de desembre i que finalment serà el 30 de novembre. L’estació de Tavascan, per la seva banda, obrirà portes pel pont de la constitució, el 6 de desembre.
Les bones condicions de la neu caiguda els darrers dies, així com la previsió meteorològica de les properes setmanes, auguren un brillant inici de temporada al Pallars.

 

Leave a reply