LA PINTURA, PROTAGONISTA DE LA FIRA DE SANT MARTÍ DE TALARN

b2891bff8bec583930a24fd93c9066ee_XL
El mal temps i la pluja no han impedit que Talarn hagi celebrat aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de Sant Martí.

Dins els nombrosos actes, el plat fort va ser el 20è concurs de pintura ràpida i el 19è concurs infantil i juvenil, que aquest any giraven entorn a l’horta de Talarn, una de les més extenses de la comarca. En total s’han repartit més de 4.000 euros en vuit premis, als que optaven els 37 pintors que han participat al concurs.

La fira de Sant Martí també va comptar el diumenge amb la 3a Fira d’artesans del Pirineu, amb menys paradistes dels previstos per la pluja que va caure de bon matí. Tot i el mal temps, va ser destacable el nombre de gent que es va atansar fins a la fira.

Així mateix, es van oferir espectacles i tallers de circ durant la jornada de dissabte, així com una excursió infantil a Sant Sebastià. Els més gormands també van poder gaudir d’esmorzar i dinar populars.

Leave a reply