• CONSTRUCCIO DE CENTRE POLIVALENT FASE I, A TALARN

    Escut_de_Talarn_svgL’actuació que es pretén dur a terme i que es descriu en aquest projecte és la construcció de la
    estructura que formarà el futur centre cívic de la població de Talarn .
    En tractar-se d’ un edifici de dimensions superiors a les construccions tradicionals de la zona s’utilitzarà
    com a material predominant el formigó vist , com a material que s’assembla seves funcions a les que, si
    dia va tenir la pedra en les construccions tradicionals . Així com les funcions que es realitzaran en el seu interior
    necessiten la major entrada de llum natural , les obertures seran de dimensions més grans que les utilitzades en
    les tradicionals , però que s’assemblessin a les obertures que tenen les façanes en les plantes sota
    coberta per assecar el gra .
    Aquest projecte descriu la primera fase de la construcció del centre cívic , en una fase posterior es
    completarà l’interior de l’ edifici i s’acabarà d’adequar a les seves funcions . Mentrestant, el forjat superior
    queda a una cota similar a la del carrer superior , per això , s’adequarà aquesta superfície per al seu ús
    provisional com a plaça pública , fins que s’executi la resta de l’ edifici destinat a habitatge dotacional

    002DSC00518001DSC01507  20131110_123845 003DSC0044420131110_124117001 DSC00663a  DSC01310aDSC01311a20131110_12410020131110_124040  20131110_12405520131110_13405620131110_13393220131110_134136  DSC01308a     20131110_123942 20131110_123854

Translate »